قهوه ترک چیست ؟
قهوه ترک که همیشه اصالت و سنتی بودن را به دوش خود میکشد یک نوع قهوه بسیار لذیذ و پرطرفدار بوده که در بین قهوههای موجود طرفدار را به خود جذب کرده است در این مقاله میخواهیم قدری درباره تاریخچه آن و طرز تهیه آن را صحبت کنیم.
تاریخچه به وجود آمدن
این نوشیدنی قهوه ترک برای اولین بار در یمن کشف شد که داستان جالبی در این باره نوشته شده است که مرد چوپانی روزی که در صحرا با گوسفندان خود بوده است در حالی که گوسفندان در حال چریدن بودند با خوردن دانههای قهوه انرژی خیلی خاصی میگیرند و چوپان میبیند که گوسفندان با انرژی خیلی زیادی به این طرف و آن طرف میپرند. چوپان کنجکاو میشود و مقداری از آن دانههای قهوه را با خود به خانه میبرد و به همسر خود میدهد، همسر چوپان دانهها را میکوبد و پودر حاصل از آن را با آب بر روی آتش میگذارد و وقتی از این نوشیدنی را میخورند میبینند که چه طعم خاصی دارد این گونه است که برای اولین بار قهوه ترک کشف میشود و بعدها در عثمان مردی میبیند که تعدادی از مردم از این دانه و از این نوشیدنی استفاده میکنند به همین خاطر تصمیم میگیرد که آن نوشیدنی را به سلطان عثمانی معرفی بکند ، از قضا سلطان خیلی از این نوشیدنی خوشش آمده و از آن به بعد شروع به معرفی و گسترش این قهوه میکنند.
طرز تهیه این قهوه چگونه است؟
برای درست کردن این نوشیدنی لذیذ و خوشمزه از وسیلهای به نام جذوه استفاده میکنیم که به آن قهوه جوش نیز میگویند این دستگاه از لحاظ ظاهری خیلی شبیه به شیر جوش میباشد.
اما با این اختلاف که دهانه آن قطر نسبتا کمتری از قطر کف آن دارد و جنس آن از مس میباشد چرا که مس میتواند حرارت را با انتقال یکنواختی بین نقاط ظرف پخش کند و در نتیجه قهوه بهتر دم بکشد، این جذوه ها اندازههای مختلفی در اندازههای یک نفره، دو نفره ، سه نفره و … دارد.
کدام دانه قهوه برای قهوه ترک مناسب می باشد ؟
در کشور ترکیه قهوه ترک را از دانههایی که از یمن میآورند درست میکنند. دانههایی که امروزه آنها را به اسم دانه آفریقای جنوبی میشناسیم به همین علت دانه عربیکا بهترین انتخاب برای تجربه طعم سنتی و اصیل قهوه ترک میباشد.
البته برای طعمدار کردن آن نیز از دانههای ربوستا نیز استفاده میکنند که کمک میکند عطر بهتری داشته باشد.
اما به طور کلی قهوههای ترک را با دانههایی درست میکنیم که درصد عربیکای بالاتری داشته باشد.
دانه های قهوه ترک چگونه آسیاب می شوند ؟
در بین قهوههای مختلف قهوه ترک بیشترین آسیاب را دارد به طوری که باید دانههای قهوه به صورت کامل نرم و ماسهای آسیاب شوند. پودر قهوه مناسب قهوه ترک باید حالت کاملاً ماسهای داشته باشد. به دلیل نوع خاص آسیاب آن دانههای قهوه برای قهوه ترک با دستگاههای آسیاب صنعتی مخصوصی آسیاب میشوند.
ما در سونای شاپ با استفاده از بهترین دستگاههای استاندارد و بین المللی آسیاب قهوه ،مناسبترین و بهترین آسیاب قهوه ترک را به شما عزیزان پیشنهاد میدهیم.
کیفیت قهوه ترک به چه عواملی بستگی دارد ؟
میزان کیفیت آن به اصالت دانههای آن ،رست و میزان آن برمیگردد. ما در سونای شاپ بهترین و اصیلترین دانههای قهوه را برای این نوشیدنی ارائه میدهیم . و این دانهها را با بهترین و استانداردترین دستگاههای آسیاب با بالاترین کیفیت آسیاب میکنیم که آسیاب آن به صورت رایگان می باشد .
سخن آخر
این نوشیدنی یکی از پرطرفدارترین و اصیلترین قهوهها در میان مردم میباشد که تهیه آن کار راحتی نیست اما ما در سونای شاپ با استفاده از مرغوبترین و بهترین دانههای عربیکا و ترکیبات و میکسهای دیگر بهترین قهوه ترک را به شما مشتریان گرامی عرضه میداریم.
سونای شاپ با بیش از دهها تجربه در فروش قهوه با تیم تخصصی در این زمینه بهترین راهنما و پشتیبان شما میباشد.
برای سفارش میتوانید خرید خود را بدون هیچ مشکلی انجام دهید و اگر سوالی داشتید میتوانید با کارشناس های ما در تماس باشید.